Metalli- ja terästuotteet Lapin seudulle

Kemijärven Teräsrakenne tarjoaa tarvittavat ratkaisut kaikille teräs- ja metallituotteita tarvitseville yrityksille. Teemme tilaustyöt enimmäkseen Lapin alueella mutta sopimuksesta myös muualle Suomeen

Mittatilaustyöt yrityksille ja yksityisille

Asiakkaamme ovat enimmäkseen Lapin seudun yrityksiä mutta tarpeen vaatiessa myös yksityiset voivat tilata palveluitamme. Teemme ammattitaidolla metallista tai teräksestä esimerkiksi:

  • Erilaiset rakenteet
  • Muotit
  • Prototyypit
  • Sekä kaikenlaiset muut metalli- ja terästyöt

Autamme myös omalla asiantuntemuksellamme kehittämään tuotettasi mutta omaa suunnittelupalvelua meillä ei ole. Työt tehdään aina asiakkaan piirustusten ja toiveiden mukaan.

Pyydä kustannusarvio projektillesi

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta teräs- tai metallituotteellesi. Tilausmäärärajoituksia ei ole ja toimitamme tuotteet nopeasti sekä varmasti perille.

Kiinnostuitko tuotteistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kemijärven Teräsrakenne Oy
Varikkotie 15
98120 KEMIJÄRVI

Y-tunnus:
Puh: 040 0296 553

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kemijärven Teräsrakenne Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.